آهو دختری بی عشق

ترفند ،جوک ، شعر ،کامپیوتر و ....

آهو دختری بی عشق

ترفند ،جوک ، شعر ،کامپیوتر و ....

آش رشته

به خاطر فرا رسیدن ماه مبارک رمضان سعی کردم که به آموزش غذاهایی بپردازم که مناسب این ماه باشدسر سفره افطار ما را هم دعا کنید


آش رشته




مواد لازم :  
آرد سفید                               1.5 کیلو
نمک                                     قدری
چغندر                                  1 کیلو
اسفناج                                 1 کیلو
تره فرنگی                             0.5 کیلو
جعفری ساطوری شده             0.5 کیلو
زردچوبه                                35 گرم
فلفل                                   1 قاشق مرباخوری
زعفران                                قدری
نخود                                  300 گرم
لوبیا سفید                          300 گرم
لوبیا قرمز                            300 گرم
عدس                                375 گرم
پیاز                                    0.5 کیلو
روغن                                 375 گرم
نعناع                                  5 قاشق سوپخوری
گوشت                               گوسفند  75 گرم

طرز تهیه:



شاید تهیه آش رشته در قدیم دشوار بود زیرا رشته آن در منزل تهیه میشد و درست کردن آن مهارت لازم داشت ولی امروزه که رشته آماده در تمام خواربار فروشیها ویا سوپر مارکتها یافت می شود تهیه آش رشته بسیار ساده است . در زیر دو روش مختلف برای تهیه آش رشته آمده :
روش اول تهیه آش رشته :
لوبیا سفید و لوبیا قرمز و عدس را بار کرده چغندر را قطعه قطعه نموده با حبوبات بپزید ، سپس یک کیلو اسفناج یا برگ چغندر و یک کیلو تره و جعفری را پنج کاسه آب در ظرف جداگانه پخته با حبوبات مخلوط نمائید .
آنگاه پیاز را در 225 گرم روغن سرخ کرده 35 گرم زرد جوبه و یک قاشق مربا خوری فلفل و مقداری نمک با آن مخلوط کنید سپس رشته ها را که قبلا از آرد گندم درست کرده اید آهسته آهسته در دیگ ریخته و با چوب نازک آنرا هم بزنید تا رشته ها خمیر نشود.
همینکه رشته ها پخته شد ، نعنا داغ را در 150 گرم روغن حاضر نموده نصف آنرا در آش ریخته و نصف دیگرش را پس از کشیدن آش در ظرف روی آش بریزید .
برای افزودن طعم آش مقداری قیمه سرخ کرده ، با زعفران مخلوط نموده روی آش بریزید ، اگر هم مایلید میتوانید قدری کشک هم در آش بریزید .
روش دوم تهیه آش رشته :
حبوبات را که قبلا خیس کرده ایم با پیاز سرخ کرده (که ممکن است کمی زرد چوبه بآن زده باشیم) میگذاریم کاملا بپزد بعد سبزی را تمیز و خرد میکنیم و داخل حبوبات پخته شده میریزیم و میگذاریم سبزی ها بپزند، سپس دو قاشق سوپخوری آرد را در کمی آب سرد حل می کنیم داخل آش میریزیم و مرتبا بهم میزنیم رشته را در آش میریزیم و می گذاریم آهسته بپزد ولی رشته نباید خرد شود، بعد آش را از روی آتش برمیداریم و با کشک مخلوط می کنیم در سوپخوری می کشیم و روی آنرا با کمی کشک ساده و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ تزیین می کنیم (آش رشته را با قیمه نیز میتوان صرف نمود).
سبزی آش شامل : تره ، جعفری ، اسفناج ، شبت ، گشنیز است

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد