ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
به خاطر فرا رسیدن ماه مبارک رمضان سعی کردم که به آموزش غذاهایی بپردازم که مناسب این ماه باشدسر سفره افطار ما را هم دعا کنید
زولبیا
طرز تهیه:
رودستار یا نوعی مایه خمیر خشک را با کمی
آب گرم مخلوط میکنیم و میگذاریم بماند تا کاملا حل شود بعد داخل 1.5 پیمانه آب
میریزیم و آرد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود بعد در حدود
نیمساعت در جای کمی گرم میگذاریم بماند بعد ، روغن مایع فراوان را داغ میکنیم و بعد
مایه را در قیف مخصوص ریخته خطوطی دایره وار بطوریکه بکدیگر را قطع کند در روغن داغ
شده می پذیم . (در صورتیکه زولبیا خوب پف نکرد جوش شیرین را با مایه مخلوط میکنیم )
به همین طریق زولبیا را آماده میکنیم و دو طرف آنرا سرخ نموده بلافاصله در شربت
زولبیا که از مخلوط جوشیده شده و غلیظ شده شکر ، آبلیمو ، هل ، گلاب ، یک فنجان آب
و عسل است میاندازیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این دسر برای 4 تا 6 نفر
کافیست